Скляні перегородки в Харкові

Скляні перегородки – це конструкції із загартованого скла, які утворюють стіни і призначені для зонування офісів, квартир, технічних приміщень. Основні переваги скляних перегородок: мала товщина, невелика вага, висока міцність, звуконепроникність, вологостійкість, гігієнічність і пожежостійкість. Скляні перегородки Харків – відмінне дизайнерське рішення. Перегородки розширюють простір Вашого приміщення і збільшують кількість світла. Прозорі суцільноскляні перегородки і розсувні двері зазвичай використовуються в офісних і торгових приміщеннях. Скляні перегородки бувають прозорими, матовими, з художнім матуванням, з логотипом компанії.

Скляні перегородки виготовляються з ударостійкого загартованого скла товщиною від 10 до 20 мм, зі світлопропусканням до 85 %.

Стеклянные перегородки Харьков

Переваги скляних перегородок у Харкові

  1. Основною перевагою перегородок із безпечного скла є те, що вони візуально не зменшують приміщення і не перекривають світло.
  2. Скляні офісні перегородки в Харкові монтують алюмінієвим клемним профілем до підлоги і стелі – монтаж може здійснюватися як на стадії будівництва, так і після закінчення ремонту.
  3. Монтаж скляних перегородок із загартованого скла в Харкові виконується професійними бригадами в найкоротші терміни.
  4. В офісних або житлових приміщеннях, де змонтовані офісні або житлові скляні перегородки, завдяки чудовій звуконепроникності може одночасно працювати (або просто перебувати) велика кількість співробітників. Завдяки всім цим факторам поліпшується атмосфера в колективі та підвищується продуктивність праці.
  5. Міцне товсте загартоване безпечне скло чудово зберігає як тепло взимку, так і прохолоду влітку і створює комфортну робочу обстановку.
  6. Скляні перегородки з дверима і розсувні скляні перегородки дуже довговічні і не потребують догляду.

Проектування скляних перегородок у Харкові

Проектирование стеклянных перегородок в Харькове

Скляні офісні перегородки і суцільноскляні розсувні перегородки з дверима використовуються в багатьох сучасних торгових центрах і офісних будівлях. Проектування конструкцій зі скла – це складний процес, в якому враховуються дуже багато факторів:

  • розміри офісного приміщення;
  • умови користування в офісі;
  • вид і тип перегородок (алюмінієві або суцільноскляні, глухі або з відчиненнями) ;
  • тип несучих конструкцій будівлі;
  • вимоги до звукоізоляції та прохідності в приміщенні;
  • види відкривання, ступінь безпеки та багато іншого

Монтаж перегородок зі скла в Харкові

Монтаж перегородок із загартованого скла зазвичай проводиться на безрамній основі. При цьому по периметру монтується затискний клемний профіль, а в нього вставляється скло 10 мм. У такі перегородки зазвичай вставляються: розпашні скляні двері або розсувні скляні двері.

монтаж стеклянных перегородок Харьков

Якість монтажу суцільноскляних перегородок зазвичай залежить від професіоналізму монтажної організації: ідеальності зняття замірів і дотримання технічної карти монтажу. Наші професійні монтажники пройшли всі необхідні інструктажі та мають величезний досвід монтажу скляних перегородок.

Ціна скляних перегородок у Харкові

Скляні перегородки в Харкові перебувають у середньому ціновому діапазоні і мають такі ціни:

Ціна від 1300 грн/м2 (перегородки з одинарним склінням, без урахування дверей і вартості монтажу) при замовленні від 50 м2:

  • Глухе скління 1300 грн/м2.
  • Перегородка з дверима 1600 грн/м2.
  • Двері (900х2100) (ручка+замок) 6500 грн/шт.

Ціни вказані без урахування занесення і монтажу. Будь ласка, зв’яжіться з нашими менеджерами

Також у Харкові ви можете придбати:
– скляні двері Харків
– скляні огорожі Харків
– скляні козирки Харків
– розсувні скляні двері в Харків

Купити Скляні перегородки в Харкові ви можете тут

Be the first to comment

Leave a Reply